Yamaha Benzin Depo Bağlantısı ve Fişi-Jakı | 0533 748 99 18

Yamaha Deniz Motoru Benzin Depo Bağlantısı ve Fişi-Jakı İçin Tüm Türkiye Geneline Satış Hizmetini Sunmaktayız.

Whatsapp Hattı : 0533 748 99 18 | info@sanalmarine.com

Yamaha 2.5 HP 5 HP 6 HP 8 HP 9,9 HP 15 HP 20 HP 25 HP 30 HP 40 HP 50 HP 55 HP 70 HP 100 HP 115 HP 150 HP 175 HP 200 HP 225 HP 250 HP 300 HP 350 HP Deniz Motoru

Yamaha Benzin Depo Bağlantısı ve Fişi-Jakı

Bakım gerektirmeyen aküler (jel hücreler / AGM / kapalı kasa) ince levhalara sahiptir. Bir şarj sistemi için ideal 12,5V – 14,4V arasında tipik bir yükü korur, ancak piller genellikle boşaltılan dıştan takmalı motorlar için değildir. balıkçılık sırasında, vb. ile batarya kullanımda iken bataryaya şarj olmadığında. Onun ince plakalar sabit deşarj ve şarj dayanamaz.

Bu sebepten dolayı zayıf ve / veya ölü hücreler gelişecektir. davranışı. Bakım gerektirmeyen aküler kullanılmamalıdır, çünkü dıştan takmalı motorlarda kullanıldığında kullanım ömrü kısalır uygulama.

Yeni, tam şarjlı, bakım gerektirmeyen bir batarya ilk başta iyi çalışır, ancak sürekli deşarj edilir ve şarj etmek, stil pili için tasarlanmamış bir şey, sonunda zayıflayacak ve / veya ölü hücreler geliştirecek, bu nedenle tam şarj kabul edemez, böylece bir doğrultucu / regülatör aşırı bir arıza riskiyle karşı karşıya kalır.

Yamaha Benzin Depo Bağlantısı ve Fişi-Jakı Bakım gerektirmeyen aküler (kurşun asitli hücre, üst kısmında havalandırma kapakları vardır) ağır, kalın levhalara sahiptir. Onlar konum balıkçılık sırasında vantilatörlerin sıkça kullanıldığı aksesuarların olduğu aküler için idealdir.

Pil kullanımdayken pilde şarj uygulanır. Ağır plakaları sürekli boşalmaya ve doldurma. Bu piller çok daha fazla yedek zamana sahiptir ve bu davranış için çok daha uygundur. Dıştan takmalı motorlar için önerilen pil türü tek (birden fazla değil) 850+ CCA çift amaçlı veya bakım gerektirmeyen aküyü marş etme / çalıştırma.

Pil şarj cihazından herhangi bir aküyü şarj etmeyi unutmayın ÖNCE yükleme. Statorun bataryayı şarj etmesine ASLA izin vermeyin. Stator bataryanın voltajını korumak için tasarlanmıştır. optimum şarj. Ölü veya zayıf bir bataryayı şarj etmek için tasarlanmamıştır.

Pilin daima kapalı olduğundan emin olun. Bataryanın optimum performansını ve ömrünü korumak için teknenin her kullanımından önce bir akü şarj cihazı, stator ve regülatör. Birden fazla aksesuar kullanılıyorsa, başlangıç ​​aküsüne bağlı olmayan bir 2. akü tavsiye edilir. Eğer İstenirse, iki akü arasında bir ara-öncesi şalter kullanılabilir.

Bu pili de şarj ettiğinizden emin olun Her kullanımdan önce bir akü şarj cihazının kapalı. Dıştan takmalı motor çalışırken bataryayı ASLA ba -latmayın. Bu, redresöre / regülatöre zarar verebilir. Pili şarj etmek için her zaman bir şarj cihazı kullanın.

Pil şarj cihazı yoksa, redresör / regülatörün Kırmızı kablosu Doğrultucu / regülatöre zarar vermemek için atlama başlatırken bağlantısız olabilir 

Pil Şarj Sorunlarını Giderme Şarj sorunu aşırı şarj oluyor veya hiç şarj edilmiyorsa, tüm şarj sorunlarının # 1 nedeni Pil genellikle uygunsuz tarzı ve / veya ihmal şarj nedeniyle. # 2 bataryanın bağlantıları. # 3 redresör / regülatör. # 4 stator. Pil ve / veya bağlantıları genellikle redresörün / regülatörün (ve nadir durumlarda statorun) arızalı olmasına neden olur.

Bu yüzden genellikle birden fazla hatalı bileşen yaratır (Örnek: Doğrultucu / regülatöre neden olan bozuk batarya arızalı). Doğrultucu / regülatör, statordan daha fazla duyarlıdır, çünkü diyotları daha kırılgandır. statorun çerçevesini içine alan tipik 12-18 gauge tel. Bir redresörün görevi, bataryayı şarj etmek için statorun AC sinyalini DC’ye dönüştürmektir.

Düzenlenmeyen uygulamalarda (sadece redresör), batarya kendi regülatörü gibi davranır, bu da tasarlanmamıştır. Artık kendini düzenleyemediğinde Doğrultucudan gelen voltaj, genellikle ölü ve / veya zayıf hücreler nedeniyle, doğrultucu arızası için ciddi bir tehdit oluşturur. ve dolayısıyla değiştirilmesi gerekiyor. Bu yüzden bir düzenleyici sağlıklı bir şarj sistemi için çok önemlidir.

Bir düzenleyicinin işi Akü voltajını 12,5 – 14,4V arasında düzenler. Yamaha Benzin Depo Bağlantısı ve Fişi-Jakı Bu durumda, redresörün bir kombine doğrultucu / regülatör ile değiştirilmesi ve akünün değiştirilmesi tavsiye edilir. Çift amaçlı veya marş / bakım gerektirmeyen akü ile çalıştırma.

Bu şekilde, batarya artık kendini düzenler. Doğrultucu / regülatör bu sorumluluğu üstlenecek, böylece tüm şarj sistemi optimum ömrünü verecektir. 1. Tüm akü bağlantılarını, özellikle motor zeminde kontrol edin. Tüm bağlantıların korozyondan arındırılmış olduğundan emin olun. ve sıkı.

Kanat somunları KULLANMAYIN. Titreşim nedeniyle zamanla gevşer, bataryaya ve / veya doğrultucuya neden olur. regülatör arızaları. 2. Değişiklik yapmıyorsanız, tüm pilleri çıkarın ve bir tanesini (birden fazla DEĞİL), bilinen iyi, tamamen kapalı bir şekilde deneyin. akü şarj cihazı, 850+ CCA çift amaçlı veya marş / bakım gerektirmeyen akü şarjı (kapalı bir çanta değil) pil).

Akünün kurşun asitli su altında kalmış bir hücre olduğundan emin olun (üstte havalandırma kapakları vardır). Herhangi bir şarj emin olun Yüklemeden ÖNCE akü şarj cihazının pilini kapatın. Statorun bataryayı şarj etmesine ASLA izin vermeyin. Stator Pilin voltajını optimum bir şarjda tutmak için tasarlanmıştır.

Öldürmek için tasarlanmamış ya da zayıf pil Tüm bağlantıları tekrar kontrol edin, korozyondan ve sıkı olduğundan emin olun. ASLA zıplama a Bir dıştan takma motor çalışırken pil. Bu, redresöre / regülatöre zarar verebilir. Her zaman kullanın Bir aküyü şarj etmek için akü şarj cihazı. Pil şarj cihazı yoksa, redresör / regülatörün kırmızı kablosu Doğrultucu / regülatöre zarar vermemek için atlama-başlatırken bağlantı kesildi.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
Sanal Marine
1
Merhaba
Merhaba Size Yardımcı Olabilmem İçin Motor Markası Seri Ve Model Numarası Beygir Gücü (Hp) Model Yılı Ve Parçanın Fotografı Gerekli ( Varsa Yedek Parça Numaraları )